Blogg om hus och hem

Blogg om hus och hem

Luftvärmepump till sommaren

- Posted in Hus och hem by

Installera luftvärmepump till sommaren

Sommaren närmar sig med stormsteg. Tiden går så otroligt fort så det inte är klokt! Ju äldre man blir desto fortare går tiden säger dom. Det är lite skrämmande då jag redan tycker att tiden går så fort. Jag sade förra sommaren att till nästa sommar måste jag verkligen skaffa AC. Det är något jag velat ha länge och nu ska det bli av.

Började leta efter någon bra firma som installerar luftvärmepumpar, vilket är det jag vill installera. Det är inte så dyrt, lätt att installera och det går även fort. Sen kan man använda den till värme med om man skulle vilja det. Att man kan styra den med mobilen är också toppen! De jag tyckte verkade bäst på detta var en firma som heter Scanmont. Jag fick en bra känsla från deras hemsida. Vilket också besannades när jag ringde och pratade med dem. Den bra känslan fortsatte när jag bokade hembesöket. De förklarade väldigt bra över telefon hur det går till med hembesöket och installationen. Hur noggranna de är med att allt blir bra och optimalt för kunden.

Det kommer en man nu i veckan som ska kika på mitt hus och avgöra vart bästa placeringen för luftvärmepumpen är. Ska bli så otroligt skönt med en pump som kyler ner huset i sommar. Behöver man inte bäva för de där super varma sommardagarna längre. Kan man fly in i huset för att kyla ner sig lite.

Även när man har bjudit in folk för middag och det är stekhett ska det bli skönt med en luftvärmepump som kyler. Då tenderar det att bli ännu varmare i huset för att man lagar mat och har igång både spis och ugn. Sen när gästerna kommer värms huset upp ännu mera pga alla människor. Kan liknas vid en bastu vid vissa tillfällen. Ska bli helt fantastiskt skönt att slippa oroa sig över det och bara njuta över maten och umgänget istället.

Luftvärmepump Scanmont värmepumpar