Blogg om hus och hem

Blogg om hus och hem

Plåtslagare i Gislaved

- Posted in Hus och hem by

Plåtslagare för plåttak i Gislaved

Vi har precis lagt om vårt tak och valde ett plåttak istället för de klassiska tegel plattorna. Vi fick höra att ett plåttak hade många fler fördelar än vad andra sorters tak har. Då plåt är ett icke organiskt material blir det inte lika påverkat av vädret och vind som andra material lätt blir. Det är inte fuktbindande och det har även lågt klimatavtryck.

Jag var lite orolig för att det inte fanns så många färgval, men oj vad jag hade fel. Jag ville hitta en färg som passade bra ihop med huset men som samtidigt var lite annorlunda. Jag vill inte ha samma färg som alla andra, det kan lätt bli tråkigt. Men samtidigt inte för starka skrikande färger. Det ska ändå passa in i naturen och ihop med färgen på huset.

Vi letade lite på nätet jag och min man. Tillslut hittade vi ett lokalt företag här i Gislaved som sysslar med plåt och lägger om plåttak. Dessa plåtslagare här i Gislaved hade många nöjda kunder och en färgpalett med väldigt fina jordnära färger.

De kom hem till oss och tittade på vårt hus och tak. Vi fick ett proffsigt och bra intryck av dom och man märkte att de har lagt plåttak i många år. Det känns tryggt att anlita ett företag som har så lång och bra erfarenhet. Blir mindre risk för fel då, något man verkligen inte vill ha när man lägger om tak. Kan bli väldigt dyrt med misstag där.

Vi beslutade oss för att anlita dem och det är bland det bästa vi gjort. Takbytet gick så snabbt och smidigt. Vi tyckte väldigt mycket om hantverkarna som var här med. Så trevliga och kunniga. Jag hade ganska mycket frågor då jag är intresserad över hur saker och ting går till. De hade svar på allt och lärde mig mycket om takbyte, saker som kan vara bra att kunna i framtiden.

Jag fick lära mig en hel del om plåt med och vad det finns för fördelar med plåt. Det är underhållsfritt, väldigt flexibelt och underhållsfritt. Det är härdigt och smidigt att arbeta med samt att man kan återanvända det många ggr utan att påverka dess positiva egenskaper. Med denna nya kunskap så undrar jag varför inte fler har plåttak.

Men skulle ni bli sugna på att byta till plåttak nångång i framtiden, så kan jag starkt rekommendera det. Denna plåtslagare i Gislaved använde vi oss utav.

plåtslagare Gislaved BJ plåt

Smidig köksrenovering i Halmstad

- Posted in Renovering by

Snickeriföretag för köksrenovering i Halmstad

Vi har ett hus i Halmstad och har länge varit sugna på att byta eller renovera vårt kök. Vi har varit runt i en massa olika butiker som säljer kök, men inte hittat något som vi verkligen har fastnat för. När det kommer till en renovering som kök vill man vara helt säker på sitt val. Det är mycket pengar man lägger på renovering av just kök och man vill verkligen inte ångra sig.

Vi började fundera på att bygga ett måttanpassat och unikt kök istället. Att anlita ett företag som kan platsbygga vårt kök. Jag hade hört att det inte behövde bli så mycket dyrare. Vi hade ett par vänner som gjort just detta och använt sig av ett bra snickeriföretag i Halmstad för sin köksrenovering där vi bor.

Vi bestämde oss för att kontakta detta snickeriföretag för att se vad de kunde erbjuda och för att se vad det skulle kosta med ett måttanpassat kök byggt av dem. Efter att de varit hemma hos oss bestämde vi oss för att anlita denna firma. De gav ett professionellt och kunnigt intryck. Detta visade sig sedan stämma, det kök de byggde blev helt perfekt! Vi är så nöjda och lyckliga över vårt nya kök. Vi spenderar jättemycket tid där inne och har börjat laga mycket mer mat. Det är så mycket roligare nu.

Alla som kommit hem till oss har gett oss massa komplimanger över vårt kök och undrat över vilka det är som byggt det. Jag tror att de kommer att få mycket jobb nu framöver tack vare detta fantastiska resultat de har åstadkommit i vårt kök. Inte nog med att det blev otroligt bra gjort och fint resultat, de var väldigt noggranna och det kostade inte så värst mycket mer än om man köpt ett färdigt kök. Vi är så glada över att vi tog detta beslutet och anlita denna firman för vår köksrenovering i Halmstad

köksrenovering Halmstad Hylte specialsnickeri & lackering AB