Blogg om hus och hem

Blogg om hus och hem

Handdukstorkar

- Posted in Hus och hem by

Handdukstorkar gör livet enklare, bättre!

I vårt hem är vi ständigt i jakt på bra saker och ting som dels förgyller vardagens, delvis skapar effektivitet. Vi gillar grejer och innovativa lösningar och det är just vad våra handdukstorkar är. Låt mig berätta mer innan du slutar läsa hahahaha! Den enkla handdukstorken är så mycket mer än den lyxdetaljen i badrummet som många kopplar till hotell.

Handdukstorkar är snygga och smarta i sina helheter och värmer handdukar innan de skall användas. Självklart är de torra och goa. En handdukstork fungerar på så vis att den genererar värme runt rören och det är just värmen runtom som torkar handdukarna. No crowding here alltså för största effektivitet.

När det sedan kommer till dess andra geniala funktion så är det dess förmåga att värma själva badrummet. Handdukstorkar fungerar som element! Och med det sagt så minskas fukten avsevärt i badrummet och ja, alla blir glada och allt är bra.

Varma, torra handdukar, ett varmt och torrt badrum - det är just det man kan räkna med när man skaffar handdukstorkar. Drivs på el eller vatten, samma funktion och snyggt blir det i badrummet precis som på hotell och alla älskar hotell och lite vardagslyx så denna fina kombination gör det ganska enkelt att bestämma sig för handdukstorkar. Funderar du på VAR man ska köpa dem så rekommenderar vi det här företaget som kan hjälpa dig med allt.

Lycka till!

handdukstorkar gör livet bättre